Fansen måste ha minst en tröja

ساخت وبلاگ

Den första omgången av Weste Conference Finals-serien kunde inte göra Dallas Mavericks fans glada igen, och laget förlorade mot Golden State Warriors med stor marginal. Fansen var glada för att Dallas Mavericks gick vidare till finalen i Weste Conference förra omgången, men matchen slutade i besvikelse. Men Luka Dončić spelade en nyckelroll i slutspelet, och hans nr 77 Dallas Mavericks tröja svettades.

Dallas Mavericks var hårt dränerade i den andra omgången av slutspelet. Luka Dončić gjorde fler poäng än Devin Booker genom hela serien, han hade fler returer än DeAndre Ayton, han hade fler assist än Chris Paul, och han hade fler steals än Mikal Bridges. Dessa är Luka Dončićs tolkning av sin roll som Dallas Mavericks käspelare, och hans tolkning av den verkliga bollhanteringskäan. Dallas Mavericks satte alla sina förhoppningar på Luka Dončić, och hans prestation avgjorde topp- och bottenlinjea för hela laget. Dallas Mavericks och alla spelare litar så mycket på honom att de vill att Luka Dončić ska leda laget för att vinna matcher.

Den här säsongens Dallas Mavericks eliminerade Utah Jazz i den första omgången av slutspelet, och laget eliminerade Phoenix Suns i den andra omgången av slutspelet. Laget behöver bara besegra Golden State Warriors i finalen i Weste Conference för att gå vidare till finalen. I den första omgången av Weste Conference-finalserien viftade hemmafansen med Golden State Warriors tröja och jublade, och resultatet av matchen krävde inte längre att fansen såg resultatet. Luka Dončić, 23, har tre topp-sex MVP:er, tre All-Star-framträdanden och två förstalagsval. Det här är första gången i karriären som han går vidare till finalen i Weste Conference, och hans riktiga utmaning har precis börjat.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 127 تاريخ : جمعه 30 ارديبهشت 1401 ساعت: 15:19

Victor Oladipo sa i slutspelet att han inte bryr sig om statistik eller stora kontrakt längre, hans mål är helt enkelt att spela. Det finns många spelare i NBA som har uppnått perfekta karriärer, och vissa spelare har motstått livets desperation. Siffran på baksidan av Victor Oladipos Miami Heat tröja är 4, vilket också visar hans inställning att han inte kommer att kasta in handduken.

Miami Heat mötte Philadelphia 76ers i den andra omgången av slutspelet, där båda lagen var angelägna om att slå sina motståndare för att gå vidare till Easte Conference-finalea. Miami Heat leder för närvarande Philadelphia 76ers med 3-2 sammanlagt, och de behöver bara vinna en match för att gå vidare. Det var också första gången Miami Heats Victor Oladipo spelade i slutspelet mot James Harden, som hade bytt till Philadelphia 76ers tröja nr 1. Victor Oladipos prestation begränsade inte bara Trae Youngs spel i den första omgången av slutspelet, han begränsade också James Hardens spel i den andra omgången av slutspelet. Han spelade bara fyra gånger i slutspelet, men han kunde leva upp till tränarens förväntningar.

Victor Oladipo har en egen hemlighet och fansen kan inte fatta att han går upp varje morgon för att testa sina ben. Han ville kolla om benen kunde gå ordentligt och två matcher i karriären har varit en mardröm för honom. Victor Oladipo möttes av svackan som kom med en allvarlig skada, och hans mål var bara att kunna spela. Kanske är detta hans mest perfekta attityd när han står inför den desperata situationen i livet, och detta är också den enda trosbekännelsen han håller fast vid.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 142 تاريخ : چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:06

Den andra omgången av slutspelet var inte snäll mot James Harden och Philadelphia 76ers, som förlorade mot Miami Heat i en serie med två omgångar. Många tvivel har kommit att påverka James Hardens mentalitet, men han är fortfarande en stjäa som många fans gillar. James Harden fick många fans att bli kära i olika lag, främst för att de såg hans namn på baksidan av Philadelphia 76ers tröja.

Många fans kommer att gilla en stjäa på grund av ett professionellt lag, men vissa fans kommer att gilla ett lag på grund av en stjäa. Philadelphia 76ers målskytt Joel Embiid blev åsidosatt med en skada, och James Harden ledde laget till två raka förluster i den andra omgången av slutspelet. Miami Heats strategi att begränsa James Hardens spel och poäng tillät dem att vinna två matcher. Till och med James Harden hjälpte Philadelphia 76ers att slå Toronto Raptors, men det räckte inte för många att se fler vinster. Ingen av dessa personer skulle ha trott att Philadelphia 76ers var ett hastigt bildat lag och att James Harden bara byttes till laget under mitten av säsongen.

Många fans saknar James Harden i sin bästa ålder, käspelaren i laget, som fortfarande bär Houston Rockets tröja nr 13. Även om James Harden inte ledde Houston Rockets till ett mästerskap, är han fortfarande en favorit hos Houston-fans. Han valde att lämna enbart för att jaga karriärens högsta mästerskapsutmärkelse, och han kände också för många dåliga saker. Den enda övertygelsen som stöder James Harden är att vinna mästerskapet, och många fans ber också att han snart kan förverkliga denna dröm.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 120 تاريخ : جمعه 16 ارديبهشت 1401 ساعت: 21:42

Det som hände med Brooklyn Nets kan bara vara av deras eget skapande, och de kan inte skylla på Boston Celtics för att vara för starka. Den unga Boston Celtics slog också oväntat Brooklyn Nets med 4-0 sammanlagt, vilket gav Kevin Durant sin karriärs sämsta rekord. Även om Kevin Durant tröja var full av svett i matchen, fick han möta lagets första eliminering i slutspelets första omgångsserie.

Brooklyn Nets rekord gjorde hemmafansen besviken, och lagets rekord gjorde också veteranea väldigt hjälplösa. Som ett resultat är James Hardens begäran om en övergång ett klokt val, annars kommer han att möta dilemmat att missa mästerskapet igen. Också desperat efter ett mästerskap är Blake Austin Griffin, den enda tro han har på spelet. Denna övertygelse gäller alla veteraner i NBA-slutspelet, som är ivriga att vinna mästerskap. Brooklyn Nets eliminering av Boston Celtics i match 4 i den första omgången av slutspelet kan inte ändras. Huvudtränaren Steve Nash sa efter matchen att alla spelare jobbade hårt för slutspelet, men att de inte vann matchen.

Brooklyn Nets ångrade inget när de slogs ut förra säsongen, de förlorade precis mot det slutligen mästerskapsvinnande Milwaukee Bucks. Många fans vill ha en Milwaukee Bucks tröja signerad av Giannis Antetokounmpo, och de regerande mästaa gör det fortfarande bra den här säsongen. Kevin Durant har inte gjort mycket sedan han lämnade Golden State Warriors, och han har fortfarande inte kunnat leda Brooklyn Nets till ett mästerskap den här säsongen.

https://nbatrojorse.blogg.se/

https://www.bloglovin.com/@nbatrojorse/

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 146 تاريخ : چهارشنبه 7 ارديبهشت 1401 ساعت: 20:56